دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

رشد ۵۰ درصدی شرکت‌کنندگان هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران

رشد ۵۰ درصدی شرکت‌کنندگان هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزا‌د اسلامی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به رشد ۵۰ درصدی شرکت‌کنندگان هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران، گفت: از بین هزار و ۸۰۰ تیم دانش‌آموزی و دانشجویی، ۳۱۷ تیم برگزیده شدند تا به رقابت با یکدیگر بپردازند.
کد خبر : 906752

جمشید صباغ زاده، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزا‌د اسلامی واحد علوم و تحقیقات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: مسابقه بین‌المللی ربوکاپ یک موضوع ترکیبی است و با هوش مصنوعی، الکترونیک، اپتیک، مکاترونیک و علوم مختلفی که پیرامون آن جمع می‌شود، ارتباط پیدا می‌کند.

صباغ‌زاده ادامه داد: کیفیت مسابقات به دلیل ذات رقابتی خود هر سال بهتر شده و رقابت‌ها فشرده‌تر می‌شود؛ این موضوع را به‌وضوح در هجدهمین دوره مسابقات می‌بینم.

رشد 50 درصدی شرکت‌کنندگان هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران

وی با اشاره به رشد ۵۰ درصدی شرکت‌کنندگان هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران، ابراز کرد: از بین هزار و ۸۰۰ تیم دانش‌آموزی و دانشجویی، ۳۱۷ تیم برگزیده شدند تا به رقابت با یکدیگر بپردازند و نسبت به سال گذشته که تعداد تقریبا 200 نفر بودند، افزایش کمی داشتیم، اما از نظر کیفی بسیار بهتر شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اظهار کرد: همان طور که از اسم این مسابقات پیداست، دانش‌آموزان به این میدان برای رقابت و برنده‌شدن آمدند.

حضور 9 تیم از کشورهای مختلف در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران

صباغ زاده با اشاره به اینکه دانش‌آموزان به دنبال ابزار، لوازم، دستگاه‌ها و نرم‌افزار‌های پیشرفته هستند، تشریح کرد: خدا را شاکر هستیم که در این مسابقات ۹ تیم از کشور‌های روسیه، چین و کانادا در بین دانش‌آموزان ایرانی به چشم می‌خورد.

وی با بیان اینکه مسابقات در سطح بین‌المللی افق بازتری پیدا می‌کنند، تصریح کرد: این امر باعث می‌شود که سطح کیفیت روزبه‌روز بهتر شود.

به گفته صباغ زاده، امسال نیز همانند سال گذشته برنده از میان شرکت کنندگان خارجی داریم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان باید از این مسابقات بهره بگیرند. درصدد هستیم که تیم‌های دانش‌آموزی و دانشجویی به صورت استارت‌آپ باید در دانشگاه آزاد اسلامی مستقر شوند. ما نباید این مسابقات را همانند یک جرقه سالی یک بار خاموش و روشن کنیم. تیم های دانش آموزی و دانشجویی در مناسبت‌های ارتباط با صنعت و نمایشگاه‌های صدرا باید حضور پیدا کنند تا ارتباطشان از طریق دانشگاه و صنعت قوی‌تر و تشکیلاتی‌تر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته