دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سردار رستگارپناه در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

دستگاه‌ جاسوسی صهیونیستی؛ هدایت‌کننده حادثه تروریستی راسک

دستگاه‌ جاسوسی صهیونیستی؛ هدایت‌کننده حادثه تروریستی راسک
رئیس مرکز مطالعات اطلاعات و امنیت دانشگاه امام حسین(ع) گفت: اغلب حوادث تروریستی در شرق کشور از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی وابسته به رژیم صهیونیستی و غرب انجام می‌پذیرد.
کد خبر : 885558

سردار حسن رستگارپناه، رئیس مرکز مطالعات اطلاعات و امنیت دانشگاه امام حسین (ع) در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا با محکومیت حادثه تروریستی راسک که به شهادت 11 نفر از افسران فراجا منجر شد، گفت: بر اساس اسنادی که به‌دست‌آمده اغلب حوادث تروریستی در شرق کشور از سوی دستگاه‌های اطلاعاتی وابسته به رژیم صهیونیستی و غرب انجام می‌پذیرد و تروریست‌ها بدون هدایت و حمایت این‌ها جرئت دست زدن به انجام چنین اقداماتی را ندارند.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و حامیان غربی او از عملیات طوفان و ضربه‌ای که از مجاهدان فلسطینی متحمل شده‌اند ،خشمگین هستند، افزود: این‌ها برای اینکه افکار عمومی ایران را از اتفاقات غزه و شکست‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی منحرف سازند به حمایت از تروریست‌ها و معاندان موجود در شرق کشور مبادرت ورزیده‌اند.

ضرورت مسئولیت‌پذیر بودن پاکستان و افغانستان

رئیس مرکز مطالعات اطلاعات و امنیت دانشگاه امام حسین (ع) در بخش دیگری از این گفت‌وگو به‌ضرورت مسئولیت‌پذیر بودن پاکستان و افغانستان در تأمین امنیت مرزهایشان اشاره و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با پاکستان توافقنامه‌های امنیتی و دوستی منعقد کرده و طبق این توافقنامه‌ها هر دو طرف باید نسبت به تأمین امنیت مرزهایشان اهتمام و جدیت داشته باشند. 

وی افزود: به عبارت بهتر همسایگان باید عناصر تروریستی و ناامن کننده را شناسایی و با آن‌ها مقابله کنند؛ بنابراین در این راستا از دولت پاکستان و همچنین افغانستان انتظار می‌رود در تأمین امنیت مرزهایشان جدی‌تر رفتار کنند که اگر چنین جدیتی نداشته باشند طبق گفته وزیر امور خارجه کشورمان، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند تحرکات مشکوک را شناسایی و اقدامی به‌موقع و کوبنده از خود به نمایش بگذارد.

این کارشناس مسائل امنیتی با اشاره به اینکه تروریست‌ها در بخش بلوچستان پاکستان حضور دارند که با هدایت و حمایت سرویس‌های جاسوسی غربی و صهیونیستی حاضر به انجام حملات تروریستی هستند، تأکید کرد: دولت پاکستان باید مراقب این عناصر ناامن کننده باشند.

رستگارپناه هوشیاری و رصد دقیق اطلاعاتی نیروهای امنیتی و انتظامی کشور را ضرورتی مهم و انکارناپذیر توصیف کرد و گفت: هرچقدر نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشورمان هوشیار و رصد اطلاعاتی دقیقی داشته باشند در پاسخ به تهدیدات و دفع آن‌ها مقتدرتر رفتار می‌کنند و به همین دلیل باید اقدامات پیشگیرانه را همیشه اولویت خود قرار دهند.

جدیت در محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان

رئیس مرکز مطالعات اطلاعات و امنیت دانشگاه امام حسین (ع) به‌ ضرورت محرومیت‌زدایی و حل مشکلات اقتصادی و اجتماعی سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق مرزی کشور اشاره و دراین‌باره تأکید کرد: به‌هرحال محرومیت بسترساز بحران‌هاست و باید رفع محرومیت و توسعه متوازن مدنظر مسئولان قرار گیرد.

وی افزود: آنچه سیستان و بلوچستان را آزار می‌دهد، محرومیت‌هاست؛ البته بعد از انقلاب اقدامات خوبی در راستای محرومیت‌زدایی برداشته‌شده اما همچنان محرومیت‌ها وجود داشته و توسعه متوازن رقم نخورده است.

رستگارپناه اظهار کرد: دشمن می‌خواهد از محرومیت‌ها سوءاستفاده کند و دست به انحراف و اغفال جوانان ساکن شرق کشور بزند و آن‌ها را جذب گروهک‌های تروریستی کند که با محرومیت‌زدایی و مسئولیت‌پذیری و اقناع‌سازی می‌توان این مشکل و ریشه‌های بحران در سیستان و بلوچستان را خشکاند.

این مسئول خاطرنشان کرد: علما و روحانیون نقش مهمی در اقناع‌سازی دارند و باید به مردم این مناطق بگویند که تروریست‌ها جیره و مواجب‌بگیر دستگاه‌های جاسوسی غرب و اسرائیل هستند.

رئیس مرکز مطالعات اطلاعات و امنیت دانشگاه امام حسین (ع) در پایان، پاسخگویی مناسب به نیازهای اجتماعی مناطق شرقی کشور و تحقق عدالت اجتماعی در این مناطق را امری مهم و ضروری در راستای مقابله با بحران‌ها و خنثی‌سازی توطئه دشمنان دانست.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته